Eurovisioon

Kuna viimasel ajal on nii populaarne teema Eurovisioon, siis tahaks minagi sellel teemal arvamust avaldada. Vaatasin korralikult algusest lõpuni  ära ainult esimese poolfinaali. Teine vist kuidagi ununes. Okei eile vajutasin ka siis kell 22.00 on telekapuldilt ETV peale, et vaataks finaali ja võib-olla lõpuni. Tuli esimene laul, teine laul, kolmas laul, neljas laul ja teine kanal. Vahepeal kiikasin mis toimub.
Esiteks ma leidsin, et kuna Eestit pole, siis kellele ma ikka kaasa elan. Häid laule oli vast ühe käe sõrmedel kokku lugeda. Väga paljud laulud olid: "OPS, see meenutab mingit teist laulu." ja mis sellised polnud olid: "OPS, see laulab väga mustalt". Just õega täna rääkisime, et väga paljud olid oma riigi parimad lauljad ja kuidas neid anuti ja paluti, et nad neid esindaks. Siis kui hullud lauljad need teised on?
Teiseks Ukrainal oli hea laul ja kindlasti andsid väga paljud oma "haletuspunkte" sellepärast mis seal riigis toimub. Teine oli Venemaa oma parimad punktid said ta palju punkte, et jumala eest nemad järgmiseks sihtmärgiks poleks.

No ja miks nii palju viha Austria vastu? Kleidiga naine? Keegi just kirjutas, et väga palju punkte aitab see kui palju kõmu ja promo sa suudad endale tekitada. No ma usun, et see habe tekitas piisavalt palju tähelepanu.
Mina isiklikult ei hääletanud ja sellepärast ei nurise ka, kes võitis. Kui shemale siis shemale.

Palju kõmu on olnud sellest et Russell Brand meenutab Austria Eurovisooni esindajat. 


Tanja kohapealt siis esimese poolfinaalis oli ta üks parimaid laule ja minuarust oleks ta võinud nii mõnegi teise asemel seal olla. Kuigi jah eks ta oleks olnud ka seal kategoorias:"OPS, see meenutab mingit teist laulu." Aga eks maitsed on erinevad ja tuleb leppida sellega, et läks nagu läks.


This entry was posted on pühapäev, 11. mai 2014. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply