Mured atoopilise dermatiidiga

Taas on Kauril võimust võtmas lööbed, vahepeal saime naha täiesti ilusaks ja laps oli täitsa lapse moodi. Nüüd täiesti teadmata põhjustel on ta taas punatäpiline. Midagi uut ta söönud pole, sest tegin isegi vahepeal mingi pausi püreede kohapealt. Siis andsin Spagetthi bolognese püreed ja jälgisin hoolega silti, et ma sealt piima välja ei loeks. Paistab, et pean oma murelapsel hakkama toidupäevikut pidama. Laste Sahtel müüb ka spetsiaalset imikute toitumispäevikut, mille leiad siit. Hinnaks 6,39€.
Tean ainult, et kui hambad tulema peaks siis kipub ka dermatiit natukene hullemaks minema. Ausalt öeldes ootan Kauri hambaid nagu väike laps jõule. Igapäev vaatan ta igemeid ja küsin temalt: "KAUR, KUS KIKUD ON?" Aga see selleks...
Vahepeal ostsin proovida SebaMed kehapalsami, mis sobib ka atoopilisele dermatiidile, sest tundus hinna suhtes mõistlikum ~7€... Ja olin juba õnnelik, et see aitab samamoodi, sest ta on palju paksema koostisega. Nüüd tundub, et hoopis BaBe kreem, mis maksis 26€ aitas hoopis paremini. Nüüd ma mässan jälle igasuguste kreemidega ja loodan ta naha taas kontrolli alla saada.

This entry was posted on esmaspäev, 17. märts 2014 and is filed under ,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply