Kaur Morten protestib

Kaur Morten hakkas neljakuuseks saades magama juba paremini. Paremini selles suhtes, et enam ei ärganud ta iga kolme tunni tagant vaid kaks korda öösel.
Panen ta alati magama poole üheksa - üheksa vahel ja siis ta ärkas kell kolm ja kell kuus ja täiesti ülesse tõusime pool 10. Vahepeal oli ka nii häid aegu, et ärkas ainult kell 6 ja siis pool 10. Nüüd viimased kaks päeva oleme tagasi rännanud aega kui ärkasime iga kolme tunni tagant. Eile öösel ärkasime isegi vahepeal iga tunni aja tagant ja muidugi käib läbi une üks ägisemine.


Mingit kindlat põhjust ma ei teagi mis seda põhjustada võiks. Aga mul on mõtteid:
a.) Halar tuleb koju.
Eelmine kord kui Halar koju tuli, rääkisin ka, et "oi kui hästi Kaur magab..." ja nagu kellavärk - kaks päeva enne Halari koju tulekut + Halari kodusoleku aja magas ta kolme tunni kaupa. Nii kui Halar tagasi läks magas ta jälle hästi.

b.) Kaur Mortenil hakkavad (lõpuks) hambad tulema.
Selline arvamus on tingitud sellest, et viimased päevad ta on olnud viril, sööb megavähe ja lihtsalt vahest karjub südamest ja no mitte midagi ei lohuta teda (naabrid arvavad kindlasti et ma piinan teda) . See et ta kõike ja kõiki lutsutada tahab seda ma väga suureks vihjeks ei pea, sest see tundub selle vanuse juures normaalne, et kõik peab suust läbi käima. No tagasi on ka meie naha sügelemine ja punnikesed - midagi uut proovind pole, mis allergiat võiks tekitada - aga arst ütleski et kui hambad tulema hakkavad siis ägenevad lööbed ja muud sümptomid.

c.) Minu magamaminek
Kaur Morten magab veel minuga/meiega ühes toas, sest leidsime et hoiame teda enda juures poolaastat ja siis kolib ta oma tuppa. No nüüd viimasel paaril päeval korral olen otsustanud, et lähen ka varem magama (varem läksin 12-1), et hommikul lapsega kergem tõusta oleks. Idee on hea, aga teostus küll lonkab. Lähen siis voodisse ja siis hakkab üks vähkremine, teki loopimine - zumba. Ja kui keegi minul nii kõrval vähkreks, ega ise ka hästi ei magaks.


Kaur Morten ja Kendra.


This entry was posted on reede, 7. märts 2014 and is filed under ,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply