Aastapäev ja muu chitchat

18.märts oli meil Halariga aastapäev ehk siis täitus meil 4 aastat "käima hakkamisest". Me oleme oma 4 aasta jooksul näinud nii head kui halba, juba 3 aasta täitudes ütlesin talle: Pole asja mida me vist juba kogenud pole.
Kinkisin Halarile aastapäeva puhul AUTO24RING kinkekaardi (teiseks variandiks oleks olnud lasketiir). Kaalukausil võitis aga autoring sellepärast, et asjaarmastaja nagu ta on. Halar lubas aga lõpuks minuga SPA'sse minna. LÕPUKS sellepärast, et ma olen teda anunud ja palunud ja kõik muud alandamise viisid, et ta ükskordki elujooksul selle ette võtaks. Lapsehoidja oleks isegi olemas olnud... Aga aga paraku Halar jäi oma broneerimisega hiljaks ja nii jäigi meil seekord minemata. Lubas järgmine kord kui kodus on minna aga elu temaga on vahepeal täpselt selline, et kui hetk on lõpuks käes siis saad öelda alles TEHTUD.
 
Täna sain ka lõpuks kätte AquaPhoto pildid. Osad pildid olid täitsa vahvad ja nüüd pean välja valima, millisest lasen suure fotokapa lasen ilmutada Kauri tuppa. Meil on plaanis järgmisena lõpuks Kaur Mortenile oma tuba teha. Isegi fototapeet on ära ostetud.
 

 
 
 

This entry was posted on kolmapäev, 19. märts 2014 and is filed under ,,,,,. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response.

Leave a Reply